Presentació de Radio Puçol

Botones Joventut Radio Puçol

 Ràdio Puçol: els joves també podem.

Moltes ganes, valor i valentia, voluntat, confiança, un ordinador i un micro. Eixos són els ingredients bàsics que calen per fer una ràdio digital, després se li poden afegir condiments com cultura lliure o una gravadora de mà.

Així és com hem començat nosaltres el projecte de Ràdio que hem fet realitat. Ens hem ajuntat un grapat d’amics per fer allò que volem: ràdio. També per a parlar d’allò que volem: esports, música, tecnologia, jocs...

Tots anem a tope amb la ràdio i hem buscat associacions del rotllo per tal d’existir sense a penes gastar-se un duro. Així, estarem en l’Ateneu de Puçol, un local compartit en PASALO (una associació que ajuda i planteja alternatives als més afectats per la crisi) entre altres col·lectius.

A més, no ens hem volgut quedar sols en fer ràdio, tot al contrari. Anem a fer activitats de tot tipus encarades a la joventut, a nosaltres. Per exemple, hem aprofitat la qualitat musical que tenen els grups de l’Ampli per a que el proper 25 d’abril toquen el dia que presentem Ràdio Puçol. A les 18 hores farem una xicoteta xarrada-presentació i a les 18:45 actuarà l’Arrel, The Party Chewaka Band i NotFound404. Esteu tots convidats a vindre i, si voleu, a participar en este projecte que és de tots.

09 Abr 2014 0 comment
(0 votos)
 
Presentació de Radio Puçol
Última modificación Miércoles, 22 Febrero 2017 10:50

Descripción de Carlos!

Website: https://www.facebook.com/Sabinico

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556