Actualitat

Actualitat (21)

Curs de Monitor de Menjador a L'Espai Jove

JOVENTUT CURS MONITOR MENJADOR

Tenim un nou curs a L'espai Jove, esta vegada de monitor de mejador PUNXANT ACÍ tens més informació

Les inscripcions són del 21 al 28 de maig laweb: sede.puçol.es

És una molt bona oportunitat. Aprofita-la!

Jueves, 10 Mayo 2018 Escrito por

8é Concurs de Grafiti de Puçol

 cartel grafiti 18 

Ja tenim ací un any més el nostre concurs de grafiti. Enguany és la huitena edició. Continuem construint entre els més mestres del muralisme el Museu a l'Aire Lliure de Puçol. Si vols ser un d'entre estos cracks i aportar el teu art, ara tens l'oportunitat de fer-ho, només has de presentar el teu esbós i encantar al jurat. Pots guanyar amb el teu art 500€!

Et deixem ací les bases, fes clic.

 logotipo PDF

 

Ací tens fotos del mur que anem a intervindre:

Fachada VIII Concurso grafitis 103ok

Fachada VIII Concurso grafitis 105ok

Fachada VIII Concurso grafitis 110ok

 

 

Lunes, 23 Abril 2018 Escrito por

BORSES DE VIATGE SOLIDÀRIES PER A COOPERANTS

cartelvacancessolidaries

Si feu clic en la foto teniu tota la informació sobres estes ajudes y les bases. Aprofiteu esta oportunitat meravellosa per a tindre una experiècnia inoblidable.

Jueves, 12 Abril 2018 Escrito por

Nous tallers de robótica esta primavera als Divendres a lEspai

DOSTALLDIVENDRESABRIL MAIG

Ja tens ací els nous tallers de trobótica que farem a l'Espai Jove els propers messos.

cilca par fer la inscripció ACÍ

Recorda que pots fer les dues inscripcions al mateix temps, ja que són les mateixes dates per a fer les inscripcions

Martes, 27 Marzo 2018 Escrito por

Nous tallers de robótica esta primavera als Divendres a lEspai

DOSTALLDIVENDRESABRIL MAIG

Ja tens ací els nous tallers de trobótica que farem a l'Espai Jove els propers messos.

cilca par fer la inscripció ACÍ

Recorda que pots fer les dues inscripcions al mateix temps, ja que són les mateixes dates per a fer les inscripcions

Martes, 27 Marzo 2018 Escrito por

Activitats de Divendres a l'Espai i Robòtica

01 DIVENDRESLESPAI ESCAPE

Divertix-te els divendres en l'Espai Jove… i no et perdes el taller de construcció de robots!

Tornen els Divendres a l'Espai a Puçol, un programa d'activitats que els joves podran disfrutar un divendres al mes en l'Espai Jove. El dia 23 de febrer es reprén una proposta que va tindre molt d'èxit en Nadal, la escape room, acompanyada de ping-pong, futbolí i campionats de Wii. A més, del 19 al 26 de febrer es realitzen les inscripcions per al taller gratuït de construcció de robots i màquines simples que es desenvolupa en el mateix espai els dies 2 i 23 de març.

Com és habitual, l'Espai Jove acull un divendres al mes activitats dirigides a joves d'edats compreses entre els 11 i els 16 anys. Hi ha propostes fixes com les partides de ping-pong, futbolí o els campionats de Wii, sempre acompanyades d'alguna sorpresa. Enguany s’estrena amb el retorn de la escape room, un joc que va agradar molt als joves en Nadal en què, a través d'endevinalles, problemes i jocs d'enginy, havien de resoldre un enigma per a poder escapar de l'habitació i completar el repte. Tot això, el 23 de febrer.

Així mateix, 2018 és el tercer any en què s'organitzen tallers de formació en disciplines com robòtica, noves tecnologies i programació. Els joves d'entre 11 i 16 anys són natius digitals i manegen estos recursos amb habilitat; així que, els divendres 2 i 23 de març, també en l'Espai Jove, es realitza per a ells el taller de construcció de robots i màquines simples.

Les sessions són gratuïtes i, per a participar, és necessari inscriure's entre el 19 i el 26 de febrer des de la web municipal. Els assistents, de les 17.30 a les 20.30 hores, es dedicaran a construir i explorar els moviments de 7 dinosaures motoritzats diferents.

Estes activitats els posen en contacte amb ferramentes que els permetran continuar desenvolupant la seua creativitat a casa. Entre les sessions programades, en les que es reprenen temes que ja es van tractar anteriorment i van tindre tan bona acollida que van deixar amb ganes de més, es troben el taller de RPG Maker, per a dissenyar el seu propi joc de rol; el taller de laboratori Arduino i el taller de programació amb Minecraft.

«Entre les activitats mensuals dels Divendres a l'Espai i les sessions dels tallers, els joves disposaran d'una oferta en què els temes relacionats amb noves tecnologies es combinaran amb oportunitats d'oci», indicaXavier Alcácer, regidor de Joventut.

Estigues pendent, perquè a poc a poc s'aniran anunciant les inscripcions als pròxims tallers i les següents propostes de Divendres a l'Espai. Si t'interessa fer algun suggeriment, posa't en contacte amb la Regidoria de Joventut o visita el departament, situat en la Casa del Bou.

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

 

02 DIVENDRESLESPAI ROBTICA

Jueves, 15 Febrero 2018 Escrito por

Fira de l'Estudiant 2018

firaestudiant2018pequeño

FIRA DE L'ESTUIDIANT 2018

Arriba de nou la Fira de l'Estudiant a l'Espai Jove. Un lloc on tindràs tota la informació que necessites per triar el teu camí formatiu. Si no tens programada la visita amb el teu curs, el dimecres de 16:30 a 18:00 tens entrada lliure per a fer les teues consultes

Miércoles, 24 Enero 2018 Escrito por

Llibres de segona ma; una oportunitat

779 web intercambio libros 2

Una web per a comprar llibres de text de segona mà i estalviar en la teua formació

Estàs buscant un llibre? Necessites preparar-te per als teus estudis i vols estalviar? El portal web Relliurea pot ser una opció a considerar. Aquesta plataforma, en la línia de suport a l'economia col·laborativa que fomenta el Departament de Joventut de Puçol, està destinada a l'intercanvi de llibres usats, ja siguen de text o de lectura. Es tracta d'un recurs que pot resultar-li especialment útil a gent jove, ja estiga estudiant en la universitat, realitze un grau de FP o prepare oposicions. Tampoc falten opcions per a l'alumnat de les escoles i instituts ni per als estudiants d'idiomes. Una manera de formar-se i, al mateix temps, estalviar.

Martes, 05 Diciembre 2017 Escrito por

Activitats al voltant de la sexualitat i afectivitat

CAMPANYASEXUALITAT2017

El 1 de diciembre, fórmate sobre relaciones sexuales y afectivas sanas durante la campaña de lucha contra el SIDA

Como todos los años, el Ayuntamiento de Puçol ha preparado desde la Concejalía de Juventud una serie de actividades alrededor del Día Mundial de la Lucha contra el SIDA, conmemorado cada 1 de diciembre, para sensibilizar, formar a la población y solidarizarse con los afectados. La gran novedad de este año es una actividad educativa acerca de relaciones sexuales y afectivas sanas basadas en el respeto y la prevención que tendrá lugar el viernes a las 17.30 horas en el Espai Jove, de acceso libre y gratuito a todas aquellas personas interesadas.

El próximo viernes 1 de diciembre, a las 17.30 horas, la asociación especializada en sexualidad y afectividad Sexe n’Rols ofrecerá una serie de talleres dirigidos a jóvenes de entre 12 y 16 años en el Espai Jove, aunque la actividad estará abierta a todo el público que desee asistir. A través de dinámicas y juegos formativos, se aprenderá sobre la importancia de practicar relaciones sexuales y afectivas de forma sana, basadas en el respeto y la prevención de la violencia de género.

No será la única actividad al respecto que se lleve a cabo en Puçol. Durante esta semana, permanecerá colgado un lazo rojo gigante en la fachada del consistorio, símbolo internacional de la lucha contra el SIDA. Además, a lo largo de diciembre, la Asociación Valenciana Contra el VIH, SIDA y Hepatitis (AVACOS-H) ofrecerá talleres de formación en prevención de transmisión, embarazo no deseado y, en definitiva, sexo seguro, al alumnado de 4º de ESO del IES Puçol y de la Escuela Permanente de Adultos.

El viernes, a la hora del recreo, el alumnado del instituto dispondrá de una actividad de sensibilización en la que colaborarán el ciclo formativo de integración social y el grupo de teatro del centro conperformances. Asimismo, habrá una mesa informativa a cargo de Sexe n’Rols.

Ese mismo día, el ayuntamiento también contará con una mesa informativa al respecto. La noche del día siguiente, el sábado 2 de diciembre, el grupo Iknotiz circulará, a través de un teatro de calle, por las zonas de pubs de Puçol, y repartirá preservativos y folletos informativos.

La intención de la programación es «trabajar en la prevención de riesgos asociados a la sexualidad no responsable y fomentar las relaciones saludables basadas en la responsabilidad y la tolerancia», ha explicado Xavier Alcácer, concejal de Juventud. En definitiva, motivar el mantenimiento de «relaciones afectivas y sexuales sanas tanto mental como físicamente».

Informa: Nicolás D’Opazo | Carteles: Sento Pascual y Ares Escorial | Fotos: Sabín

Jueves, 30 Noviembre 2017 Escrito por

Nou curs de xarxes socials. Gestió i millora de les teues xarxes

CURSCOMMUNITYMANAGER17

 

Inscriu-te entre el 20 i el 24 de novembre en el curs de community manager de la Casa de Cultura

L'auge de les xarxes socials i, amb elles, la necessitat les marques i empreses de dialogar amb els nous consumidors, ha tingut com a conseqüència l'aparició d'un nou perfil professional: el community manager. El Departament de Joventut de Puçol ofereix un curs entre el 27 de novembre i el 21 de desembre en la Casa de Cultura per a aquells que vulguen saber més sobre aquesta labor, on coneixeran les tendències actuals en xarxes socials, es familiaritzaran amb les ferramentes de màrqueting que ofereixen i aprendran a crear continguts de qualitat i viralitzar-los, entre altres temes. La inscripció és entre el 20 i el 24 de novembre!

Com s'incentiva la conversació digital? De quina manera es desperta l'interés per una marca? Quins són els continguts que millor funcionen en cada xarxa social? Estem obtenint els resultats desitjats? Tots els interrogants, i molts altres, s'aclariran en aquest curs de formació presencial dirigit a aquells que vulguen conéixer amb profunditat aquest nou perfil professional.

L'aula d'informàtica de la Casa de Cultura acollirà el curs, que tindrà lloc entre el 27 de novembre i el 21 de desembre durant els dilluns, dimecres i divendres, de 17.30 a 21.30 hores. Les inscripcions són del 20 al 24 de novembre i costaran 30 euros. No el deixes per al final, hi ha 15 places!

En total, els assistents rebran 36 hores de temari —9 sessions de 4 hores— on tractaran les tendències actuals en xarxes socials, coneixeran les ferramentes de màrqueting que les diferents xarxes socials oferixen a les empreses i comprendran la importància d'una òptima gestió de la presència d'una marca en l'entorn 2.0. A més, aprendran sobre els passos que s'han de seguir per a gestionar reeixidament un pla de màrqueting en xarxes i desenvoluparan la seua capacitat per a ocupar-se de les xarxes socials d'una empresa.

Tampoc faltaran punts referits a la creació de continguts de qualitat i la seua viralització en diferents xarxes socials segons els seus fins i el públic objectiu. Així mateix, al final del curs sabran com planificar campanyes de publicitat eficaç en les diferents plataformes.

En definitiva, aquest curs és una oportunitat per a traure tot el profit possible a la gestió tant de les teues xarxes personals, si eres un professional que vol promocionar-se, com de les del teu negoci.

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartel: Ares Escorial | Fotos: Sabín

Jueves, 09 Noviembre 2017 Escrito por

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556