Imprimir página

Hepatitis B

hepatitis b

Hepatitis B

29 Nov 2012 0 comment
(0 votos)
 
  • tamaño de fuente
Hepatitis B

Fa referència a la inflamació del fetge, causada per un virus anomenat virus de l’ Hepatitis B. Aquesta pot contagiar-se si es mantenen relacions sexuals amb una persona infectada, per mitjà de coit vaginal, sexe oral o penetració anal; també es pot adquirir per via sanguínia i pel pas del virus de la mare al fet.

Els seus símptomes són cansament, pèrdua de la gana, coloració groga de la pell o de la part blanca dels ulls, nàusees o boçades. No obstant, cal afegir que el 30% de les persones poden no tindre símptomes.

L'única forma de previndre el contagi sexual, és utilitzar el preservatiu habitualment i correctament. Però, si hi ha nafres o berrugues fora de la zona que ho embolica recomanem no mantindre relacions sexuals.

Altra cosa important, es que aquesta ITS, és l'única per a la que hi ha vacuna eficaç i segura, inclosa en el calendari de vacunacions infantils de la Comunitat Valenciana. Davant del dubte, deus acudir a un centre especialitzat o al metge de família, ja que aquesta ITS es diagnostica a través d'una anàlisi específic de sang.

Última modificación Martes, 29 Noviembre 2016 12:42

Descripción de Carlos!

Website: https://www.facebook.com/Sabinico

Latest from Carlos Núñez