Benvingudes i benvinguts al portal dels joves de Puçol.

El futur del nostre poble està a les mans dels joves per això ens anem adaptant als nous temps, a les noves generacions i a les realitats i necessitats que detectem en estos moments: les noves tecnologies, els nous canals de socialització, noves formes d'oci, d'esport, maneres de pensar i d'actuar a les quals no ens hi podem girar d'esquena. 

Vosaltres sou el motor del canvi social, i hem de poder impulsar el vostre paper de ciutadans dins la societat a través de la participació i l’accés a la presa de decisions.

Les principals línies que seguim són la formació, l’orientació i l’oci per garantir el creixement dels joves des de tots els punts de vista.

Tots els nostres esforços els fem XTU. Per això, en este renovat espai trobaràs la informació necessària per estar al dia de tot el que passa al teu voltant. Es tracta d’una plataforma pensada per accedir fàcilment a les diverses oportunitats que ofereix la societat oferint-te l'orientació necessària per assolir els objectius que t’hages marcat. Pretén també complementar i facilitar la teua formació i, al mateix temps, ha de servir per a difondre i fer sentir les teues iniciatives i inquietuds.

En este web les entitats juvenils també tenen un lloc per visibilitzar la seua feina i obtenir informació i recursos per al funcionament de cada associació o crear-ne de noves.

I, si tot açò no és suficient, també pots accedir a informació sobre activitats de la comarca, València o inclús més lluny. Perquè els joves sou inquiets i cal ampliar el ventall de possibilitats.

 

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556