Presentació del Museu a l'Aire Lliure

 

 museu cuadrada

22 Feb 2017 0 comment
(0 votos)
 
Presentació del Museu a l'Aire Lliure

Fes clic a la foto per obtindre el catleg complet del MUSEU a l'Aire LLiure

JA TENIM EL NOSTRE CATÀLEG DEL MUSEU A L'AIRE LLIURE

Puçol és un poble creatiu i sensible, i mostra d'això són els magnífics murals i grafitis que al llarg d'estos anys, a través de la convocatòria que organitza l'ajuntament en col·laboració amb Iberdrola han anat realitzant jóvens artistas per tot el traçat urbà.

Museu a l'Aire Lliure és la marca que reuneix totes estes obres, i per donar a conéixer els veïns esta interessant iniciativa artística, des de la regidoria de joventut hem editat un catàleg. en ell, a més dels treballs, s'inclou un plànol on s'ubica cada una de les peces que componen el nostre museu; una forma fàcil de fer una ruta per a no perdre's cap obra d'este nou circuit a Puçol.

I per presentar este especial Museu a l'Aire Lliure, el passat dia 10 de març en l'Espai Jove a les 18 hores, tinguerem una festa sobre cultura urbana amb tots els luxes.

Per a parlar-nos del catàleg i constar-nos coses interessants sobre les diferentes formes del grafiti, explicar-nos el que és una master piece, un tag, el free style... i aclarir-nos un muntó de dubtes, tinguerem a l'especialista Belén García, que xarrà amb la jove artista La Nena Guapa-Guapa i el regidor de joventut Xavier Alcácer.

A esta festa de la cultura urbana han volgut unir-se les i els alumnes de l'Escola Municipal de Hip Hop, que ens fèren un parell d'exhibicions del seu art i de la seua energia, i ballar a tots. A més tinguerem oportunitat de veure una demostració de les habilitats físiques dels xics i xiques de Calsitènia oStreet Workout de Puçol, una disciplina esportiva molt urbana, que ens va sorprendre.

I com a fi d efesta no podia faltar la música, que vingué de la mà de dos Djs, del col·lectiu Let's Grow, que s'enfrontaren en una batalla que ens feu ballar els ritmes urbans funky i hip hop.

Com veus val la pena pinxar la fotode baix per conéixer el planol del recorregut del nostre Museu a l'Aire Lliur, i a partir d'ací iniciar una ruta que no et deixarà indiferent.

planol web

 

 

Última modificación Martes, 14 Marzo 2017 15:08

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556