Nous tallers de robòtica per als més joves a l'Espai Jove

678 Cartel curso robótica

05 Sep 2017 0 comment
(0 votos)
 
Nous tallers de robòtica per als més joves a l'Espai Jove

Digitalitza't amb els nous cursos de robòtica educativa

T'agradaria ampliar els teus coneixements sobre robòtica i programació?

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Puçol posa a la teua disposició en l'Espai Jove dos nous cursos de robòtica gratuïts per a jóvens d'entre 11 i 16 anys. Després de l'èxit dels tallers realitzats durant el curs passat, en els que els xics van poder construir i programar un robot amb les seues pròpies mans, així com aprendre a utilitzar la plataforma electrònica Arduino, esta edició promet oferir informació d'utilitat als jóvens amants de la ciència mentres disfruten de l'aprenentatge.

"Dissenya la teua pròpia APP" és un dels dos cursos que s'impartirà en esta ocasió: un camp de formació altament lligat amb l'actualitat tecnològica que pot obrir moltes portes de cara al futur dels jóvens. El taller tindrà lloc des del 6 fins al 13 d'octubre i les inscripcions podran fer-se en la seu electrònica de la web de Joventut des del 25 fins al 29 de setembre.

"Programació amb Scratch" serà el segon dels cursos, que tindrà com a fi últim ensenyar als alumnes este llenguatge de programació, de manera que la seua capacitat d'escriptura tradicional s'amplie als camps de les històries interactives, animacions, juegos... Tot un repte de què podran disfrutar des del 3 fins al 17 de novembre. L'horari d'ambdós tallers serà de divendres, de 17:30 a 20:30 hores. Es tracta d'una forma de donar a conéixer la robòtica entre els jóvens i establir un punt d'unió entre oci i aprenentatge, imprescindible per a fomentar la seua inquietud i inclinació per la ciència.

Són 16 les places disponibles per a estos divertits i, al mateix temps, estimulants tallers. No et quedes sense la teua!

INSCRIPCIONS ACÍ

Última modificación Martes, 12 Septiembre 2017 14:39

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556