Llibres de segona ma; una oportunitat

779 web intercambio libros 2

Una web per a comprar llibres de text de segona mà i estalviar en la teua formació

Estàs buscant un llibre? Necessites preparar-te per als teus estudis i vols estalviar? El portal web Relliurea pot ser una opció a considerar. Aquesta plataforma, en la línia de suport a l'economia col·laborativa que fomenta el Departament de Joventut de Puçol, està destinada a l'intercanvi de llibres usats, ja siguen de text o de lectura. Es tracta d'un recurs que pot resultar-li especialment útil a gent jove, ja estiga estudiant en la universitat, realitze un grau de FP o prepare oposicions. Tampoc falten opcions per a l'alumnat de les escoles i instituts ni per als estudiants d'idiomes. Una manera de formar-se i, al mateix temps, estalviar.

05 Dic 2017 0 comment
(0 votos)
 
Llibres de segona ma; una oportunitat

Buscar el llibre que necessites és fàcil: tan sols és necessari accedir al buscador de llibres de segona mà que apareix en la capçalera de la web de relibrea.com, introduir dades del llibre que vullgues i localitzar-lo.

Una vegada el trobes, cal contactar amb el venedor a través del botó designat i omplir el formulari corresponent. Així, pots comprovar si encara està disponible i, si ho necessites, demanar informació.

Finalment, quedarà acordar detalls com el moment del pagament i el tipus d'enviament amb el venedor. Després d'aquests passos, simplement quedarà esperar que el llibre arribe a la teua casa.

En el cas que vulgues contribuir a la circulació d'un llibre que ja no necessites, també pots posar-lo en venda en aquest portal al polsar la pestanya corresponent, en la part superior de la pàgina. Podràs introduir informació sobre el mateix per a augmentar les probabilitats de venda i esperar fins que arribe el moment d'atendre a les persones interessades.

En definitiva, una manera de compartir cultura i permetre que més persones disfruten dels llibres!

Informa: Nicolás D’Opazo |Fotos: Sabín

 

Última modificación Martes, 05 Diciembre 2017 08:56

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556