Ser el teu propi cap: com muntar el teu negoci

00000 aula estudi

Una interessant opció a l'hora de treballar, és tindre la teua pròpia iniciativa i muntar el teu propi negoci, fer-te empresari o autònom.

Esta solució és sens dubte una bona eixida on pots ficar en marxa totes les teues capacitats. També resulta una aventura que pot no ser allò que pensàvem, el qual resulta un problema principalment econòmic i que ens farà infeliços. La millor forma d'evitar esta situació és tindre tota la informació possible de què implica l'autoocupació, com podem fer les coses de la millor forma possible i recollir totes aquelles dades que ens ajuden a  que la nostra aventura com a empresaris arribe a bon port.

02 Jul 2012 0 comment
(0 votos)
 
Ser el teu propi cap: com muntar el teu negoci

Ací tens tota la informació necessària per a posar en marxa el teu projecte. Esta és la pàgina de l'Ajuntament de Puçol dins del Consorci Pactem-Nord.

En la columna de l'esquerra voràs el RACÓ DE L'EMPRENEDOR. Com podràs veure, als diferents apartats dóna informació referida a com començar el projecte, les formes jurídiques… Un munt de coses que has de tindre clar abans de començar el teu viatge a l'autoocupació.

Però no estaràs a soles en el viatge, si vols en la barra de dalt podràs veure una pestanya que diu ASSESSORIA ON-LINE, on podràs contactar amb els tècnics d’assessorament de l'ajuntament per consultar dubtes o demanar una cita.

Si tens idees innovadores, ésta és la teua forma de dur-les a terme. Sigues valent i comença la teua aventura empresarial.

Última modificación Jueves, 03 Noviembre 2016 15:11

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556