SENDA VERDA

89 senderistas

Cansat dels mateixos plans de sempre? Què et pareix fer senderisme per la Comunitat Valenciana? Hi ha itineraris per a tots els gustos i capacitats, així que Si no et veus preparat per a llargues distàncies comença per sendes assaones una sola etapa i a poc a poc augmenta el recorregut fins als GR que requerixen diversos dies i d'allotjament. Totes les sendes estan senyalitzades amb marques de diferents colors en llocs visibles per a facilitar-te el camí.

27 Sep 2013 0 comment
(0 votos)
 
SENDA VERDA

Hi ha prou PR i SL que travessen la Comunitat no obstant són sis les Sendes de Gran Recorregut: El GR 7, GR 10, GR 33, GR 36 i GR 37. I no te ho perdes, el GR-10 o EUROPEU E-7 comença en el nostre vaig poblar,Puçol i acaba res mes i ni mes ni menys que a Lisboa, travessant els comunitats de València, Aragó, Castella la Manxa, Madrid, Castella Lleó i Extremadura. A mes, si t'interessa este recorregut però no ets un caminant expert no et preocupes: pots fer-ho sense eixir-te de la Comunitat en 112 km i en un total de 6 etapes recomanades.

Una altra opció és seleccionar el dónes-tu en funció de la xàrcia de refugis, cabanyes i campaments de la Comunitat Valenciana. Trobares una gran varietat d'opcions en distints punts de la Comunitat amb característiques culturals i paisatgístiques úniques. Cada allotjament coincidix amb alguna etapa de GR o PR i veu acompanyat una sèrie d'activitats per a realitzar per la zona.

Ja saps, si agrada la muntanya i la naturalesa este és el pla perfecte per al teu. Si punxes en el següent enllaç trobaràs tota la informació que necessites sobre GR, PR i SL. Podràs planificar el teu recorregut i elegir entre els possibles allotjaments i activitats:

http://www.cma.gva.es/web/índex.aspx?nodo=68723&idioma=C

Última modificación Viernes, 04 Noviembre 2016 09:41

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556