Botones Joventut Radio Puçol

 Ràdio Puçol: els joves també podem.

Moltes ganes, valor i valentia, voluntat, confiança, un ordinador i un micro. Eixos són els ingredients bàsics que calen per fer una ràdio digital, després se li poden afegir condiments com cultura lliure o una gravadora de mà.

Així és com hem començat nosaltres el projecte de Ràdio que hem fet realitat. Ens hem ajuntat un grapat d’amics per fer allò que volem: ràdio. També per a parlar d’allò que volem: esports, música, tecnologia, jocs...

Tots anem a tope amb la ràdio i hem buscat associacions del rotllo per tal d’existir sense a penes gastar-se un duro. Així, estarem en l’Ateneu de Puçol, un local compartit en PASALO (una associació que ajuda i planteja alternatives als més afectats per la crisi) entre altres col·lectius.

A més, no ens hem volgut quedar sols en fer ràdio, tot al contrari. Anem a fer activitats de tot tipus encarades a la joventut, a nosaltres. Per exemple, hem aprofitat la qualitat musical que tenen els grups de l’Ampli per a que el proper 25 d’abril toquen el dia que presentem Ràdio Puçol. A les 18 hores farem una xicoteta xarrada-presentació i a les 18:45 actuarà l’Arrel, The Party Chewaka Band i NotFound404. Esteu tots convidats a vindre i, si voleu, a participar en este projecte que és de tots.

http://www.compromisorse.com/upload/noticias/003/3543/cooperacion_lh.jpg

La cooperació internacional és l'ajuda voluntària que persones d'uns països ofereixen a persones necessitades d'altres països amb menys recursos. 

91 voluntariat

Com hi ha moltes definicions diferents sobre què és el voluntariat, ací pots trobar algunes de les característiques necessàries que has de tindre en compte a l'hora de donar el pas i decidir ser voluntari. 

100 associacions

Un grup de persones amb objectius comuns, en el que les decisions es prenen entre tots i sense tindre ànim de lucre.

Et sonen estes característiques?

 50 penes

Les Infeccions de Transmissió Sexual o ITS, són les que es transmeten al mantindre relacions sexuals amb una persona que presenta una infecció d’aquest tipus. Una única relació és prou per al contagi. Per a previndre el contagi és molt important utilitzar sempre preservatiu, ja que pel físic no podrem notar si la persona està o no infectada. Cal saber, que amb els llavats orals o genitals després de la relació, no tenim cap garantia de prevenció. Aquestes infeccions si les tractem des d'un principi adequadament, les curarem fàcilment però, sinó, ens poden provocar grans conseqüències per a nosaltres mateixos; com  per exemple: avortaments, malformacions fetals, esterilitat, càncer, lesions cardíaques, malalties del sistema nerviós… A més, aquestes malalties, en la seua gran majoria, fan que l’organisme no genere defenses, per la qual cosa es poden adquirir moltes més infeccions i malalties.

http://www.mastermas.com/Imagenes/NOTICIAS/Interior/ranking%20MBA.jpg

Clic en la imatge

Coneixes Linkedin? és una xarxa perfecta per moure el teu projecte profesional. Ací tenim informació prou pràctica de com usar-la de la forma més efectiva.

vigorexia

De vegades és perillós el excés d'exercici físic. Fes clic en la foto.

Una ulladeta a este article pot ser d'ajuda per a tu o tal vegada per a algú que conéixes http://vigorexia.org/

XTú Joventut de Puçol

logo gray

Connecta amb XTúPuçol

Subscriu-te al newsletter per a rebre l'últim en novetats de Puçol!

  • Per a estudiants
  • Per als que busquen treball
  • Per als que ho volen tot

Contacte

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556

Necessites ajuda?

Si tienes cualquier pregunta o sugerencia, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Plaza Joan de Ribera, s/n 46530 Puçol (Valencia)
Teléfono: 650 858 151
Fax: 961 464 556